Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_jea, 1
  • Error loading component: com_menus, 1
  • Error loading component: com_jea, 1
  • Error loading component: com_jea, 1
  • Error loading component: com_jea, 1
  • Error loading component: com_jea, 1
  • Error loading component: com_jea, 1

II. Rózsadombon ÚJ ÉPÍTÉSŰ, PANORÁMÁS, 107 m2-es luxuslakás eladó!

(Azonosító: BE-1693)
Price : 195 000 000 €
Price :
Description
Property type : Lakás
Construction type : Brick
Living space :107.00 m²
Number of rooms : 3
COM_JEA_FIELD_ERKELY_SIZE_LABEL : 75
Heating type : Házközponti egyedi méréssel
Property condition : új építésű
Floors number : 3
Floor : 3
Elevator : Calling
COM_JEA_FIELD_KOMFORT_LABEL : COM_JEA_OPTION_LUXUS
Parking facilities :
Indoor garage
Light conditions : Panorámás
COM_JEA_FIELD_KONDI_LABEL : Yes
COM_JEA_CONTACT_TITLE

COM_JEA_CONTACT_TEXT

Seller : Cseh Éva
Email : ecseh@palaceingatlan.hu
Telephone : +36-70-70-10-317

Budán, a II. kerület egyik domboldalában új, elegáns tervezésű épületben már csak 3 db tágas, napfényes, okos otthon várja lakóit. A telek kivételes elhelyezkedésnek köszönhetően az emeleti lakások mindegyike erkéllyel, míg a tetőtéri lakás terasszal tervezett. A lakások budai és dunai panorámával rendelkeznek. A villa a Szemlőhegyi barlang közelében csendes, zöldövezeti részen épül. A lakások benapozása kelet-nyugati tájolásuknak köszönhetően maximális.
A Villa elhelyezkedésének nemcsak természeti, de közlekedési adottságai is kiválóak. Az épülettől pár percnyire közlekedő buszjáratokkal valamint a fonódó villamoshálózattal a város könnyen elérhető és autóval is gyorsan megközelíthető. A közelben iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek és sportcentrum szolgálják a Villa lakóinak kényelmét.
Az épület a legkiválóbb anyagok felhasználásával megalkotott a legmodernebb technológiával ellátott otthont, vagyis az igazi budai luxust hozza lakói életébe.


Elérhető lakások:


• Földszint: 150 m2 + 27,5 m2 terasz: 185 M Ft
• II. emelet: 150 m2 + 27,5 m2 terasz: 215 M Ft
• III. emelet: 107,3 m2 + 75,6 m2 terasz: 195 M Ft


Kert: Közös használatú, parkosított kert az L1 és L2 lakások számára saját használatú kertrésszel kialakítva. Automata öntözőrendszer.

Műszaki: Monolit vízzáró alapozás. Az épület a 2020-as energetikai követelményeknek is megfelelő hőszigeteléssel kerül kialakításra, mely a tervezett gépészeti rendszerrel, napelemek telepítése esetén az AA+ energia besorolást is elérheti. Központi fűtés, hűtés és meleg víz ellátó rendszer megújuló energiaforrás felhasználásával Lépcsőházban csúszásmentes terrazzo burkolat került. Acéltokos tárolóajtók, szekcionált Hörmann típusú automata garázskapu távműködéssel, energiatakarékos, alacsony zajszintű, 630 kg-os személyfelvonó.
Egyedi, vevői igényekre szabott, elrendezés vagy kulcsrakész kivitel, mennyezethűtés és fűtés, padlófűtés hőszivattyúval és napelemes rendszerrel megtámogatva, extrém hidegben gázkazán rásegítés, okosotthon rendszer integrálásának lehetősége, ami az épület fenntartási költségeit jelentősen csökkenthetik, intelligens, internetes termosztát, biztonsági bejárati ajtók fafurnér borítással, hőszigetelt kívül alumínium belül Internorm nyílászárók fix és toló elemekkel, háromrétegű napvédő üvegezéssel. (U=0.7 W/m2K), fém lamellás, távirányítóval vezérelhető külső árnyékoló rendszer, egyedi, edzett biztonsági üveg erkély- és teraszkorlátok rejtett rögzítéssel, szabadon választható faanyagú parketta, konyhai csatlakozási pontok, szabadon választható kerámia burkolat, egyedi mérőórák, szellőztető rendszer, okosotthonnal összekapcsolható. A 2020-as szigorú energetikai követelményeknek megfelelő lakások napelem telepítése esetén AA+ besorolást is elérhetik.


Okos otthon: A Gábor Villa lakásai az okos eszközről irányítható otthon-automatizálási rendszerrel ellátottak, ezáltal lehetővé válik az elektromos hálózat (világítás, aljzatok) fűtés, klíma, árnyékolástechnika és a biztonsági rendszer távoli vezérlése. Ezzel a 21. századi felszereltséggel az otthonok kényelmesebbek, biztonságosabbak és energia hatékonyabbak, mint egy hagyományos lakás.
Az okosotthon funkcióval a legnagyobb biztonságban tudhatók a Gábor Villa lakásai, a rendszer által nyújtott számtalan kényelmi funkció mellett.
A fűtési-hűtési rendszer alkalmazkodik a lakók igényeihez, mobileszközön keresztül irányítható, programozható a lakáshőmérséklet. A meteorológiai állomásokkal összeköttetésben a rendszer folyamatosan a külső hőmérséklet és a levegő páratartalmához optimalizálja a kívánt szobahőmérsékletet.
A rendszer az eltárolt adatok és az azokból nyert statisztikák segítségével az energia megtakarítást is elősegíti, ami a havi kiadások csökkenését eredményezi. A fogyasztásmérő konnektorok, az intelligensen vezérelhető fűtési rendszer, az automatikusan lekapcsolható lámpák mind fontos elemei a hatékonyabb energiafelhasználásnak.
A távfelügyeleti rendszer alkalmas a mért adatok folyamatos tárolására, így azok visszakereshetők és grafikonon ábrázolhatók. Ezzel dokumentálhatóvá válnak pl. a gazdaságtalan üzemeltetés körülményei, vagy könnyedén kiszűrhető valamely alkatrész meghibásodása.
A rendszer rendkívül informatív kezelőfelülettel rendelkezik, a főbb jellemzők és paraméterek leolvasása, értelmezése semmilyen szakértelmet nem igényel.


Távfelügyelhető automatikai rendszer, amely biztosít web-es elérést bármilyen hagyományos Internet böngészőn keresztül, többszintű felhasználói kezelőfelületet ,grafikonos megjelenítést az elmúlt időszakban regisztrált adatokról, fűtés beállítási és használati meleg víz paraméterezési lehetőséget, eszközállományában és funkciójában boővíthető rendszert, lehetőségét a különböző berendezések költséghatékonyabb üzemeltetésére, hőtermelő(k) fő paramétereinek megjelenítésére lehetőséget, időprogram szerinti optimalizált működést.


Energia megtakarítás: a teljes értékű rendszerintegráció és az elemi mérés regisztrálás révén

A rendszer kezelőfelülete: Egy elegáns kivitelű érintőképernyős panel, amely a lakáson belüli szabályozási és vezérlési feladatokat látja el a kapott információk alapján: lakásonkénti hőmérsékletmérés, fűtésvezérlés hűtésvezérlés, lakásszellőző vezérlése, hőmennyiségmérés.

Elérhető funkciók továbbá: A világítás és konnektorok áramtalanítása riasztó aktiválásakor, vízbetáp lezárása riasztó aktiválásakor (pl. miután lejárt a mosógép,– ezek ellenőrzése villamos fogyasztásmérőn keresztül történik),
• árnyékolók (együttes) vezérlése,
• levegő minőségének ellenőrzése,
• páratartalom ellenőrzése
• riasztó jelfogadása


Intelligens szellőzőrendszer: Hoval komfortszellőztető technológiájával a levegő folyamatos befúvása és elszívása révén állandóan friss levegőt biztosít a lakásokban, szennyezőanyagok, szagok eltávolítása és páratartalom szabályozása mellett. Az elszívott levegő hőtartalmát hideg időjárás esetén a HomeVent® rendszer felhasználja a friss levegő felmelegítésére. A Hoval rendszerek energiamegtakarítása kiemelkedő. A friss levegő szűrt, így pollenmentes és optimális páratartalmú egész évben.


Rendszerbiztonság: Fontos, hogy minden felhasználó csak a saját lakásában telepített eszközökhöz tud csatlakozni, csak azokat tudja vezérelni.
A rendszer teljes körű védelmet nyújt a felhasználóknak és az automatizációs rendszerekkel szemben támasztott biztonsági követelményeknek megfelel.

Hasonló ingatlanok

COM_JEA_FIELD_ATTR_LABEL:
Living space: 116.00
Number of rooms 4
Price: 240 000 000 €
COM_JEA_FIELD_ATTR_LABEL:
Remetekertváros
Living space: 170.00
Number of rooms 4
Price: 155 000 000 €
COM_JEA_FIELD_ATTR_LABEL:
Living space: 280.00
Number of rooms 5
Price: 875 000 €
COM_JEA_FIELD_ATTR_LABEL:
Jegesmedve lejtő
Living space: 300.00
Number of rooms 6
Price: 360 000 000 €
COM_JEA_FIELD_ATTR_LABEL:
Living space: 150.00
Number of rooms 4
Price: 215 000 000 €

[ Back ]

I-Soft.hu Kft.